Zoli

Békéscsaba

Bemutatkozás


Sziasztok! Puskás Zoltán vagyok. Már kiskoromban elkezdődött ez a szerelem, amikor a tanáraim és a körülöttem élők úgy látták, tehetségem van a rajzoláshoz. Így kerültem be egy rajzszakkörre, ahová 7 évig jártam. Az iskola után abbahagytam az alkotást, nem foglalkoztatott a művészet mindaddig, amíg meg nem csináltattam az első tetoválásomat egy stúdióban. Maga a légkör, az az életstílus megfogott. Újra kezdődött a szenvedélyem, ismét elkezdtem rajzolni csak most egy kitűzött céllal. Első munkáimat magamon és a haverokon “követtem el". 2016 végén kerültem be a JoAn Tattoo csapatába, ahol minden segítséget megkaptam a fejlődéshez. Általában fekete-fehér tetoválásokat készítek, ezen belül a realizmus a kedvencem. Ezt a stílust szeretném minél magasabb szintre fejleszteni. Ha tetszenek a munkáim keressetek minket bizalommal! És hogy mi ösztönözte a vendégeket: Az elsőn szimplán valami állattal kapcsolatos mintaát szeretett volna a vendég ami ránk volt bízva Az órás az már kicsit összetettebb, a vendég saját felmenőtől megörökölt óráját szerette volna tetoválásba foglalni egy vízcseppel ötvözve hisz ahogy egy csepp fodrozódást indít a vízben úgy egy gondolat is elindít benne egy egész gondolkodási láncot. A harmadiknál pediglen egy nem megszokott A szőlős pedig egy emlék tetoválás az illető nagypapája felé, hisz sajnos már nem lehet közöttünk, és ő így fejezte ki tiszteletét felé.

Munkáim


Termékek


S&M Washlotion kéz- és testlemosó szer

Bőrkímélő tenzidek kombinációján alapuló, ápoló komponenseket is tartalmazó szappanmentes, lúgmentes, pH semleges kéz- és testlemosó szer.

Octenicare bőrregeneráló krém

Regeneráló krém mely ápolja az irritált és kirepedezett bőrt!

Esemtan Skin Lotion

Tápláló és hidratáló testápoló, jojoba olajjal és méhviasszal. Gyorsan felszívódó és könnyen eloszlatható. Szinezékmentes, kellemes illatú.