Ruzsányi Szabolcs

Bucsa

Bemutatkozás


Ruzsányi Szabolcs vagyok. 2019 óta foglalkozom aktívan tetoválással. Főként a realisztikára, azon belül is a színes, szürkeárnyalatos portrékra, illetve minirealisztikus tetoválásokra specializálódtam.


Iskolás éveim alatt is sokat rajzoltam, néha tanulás helyett is. Valamikor akkoriban jelentettem ki, hogy majd egyszer szeretnék abból megélni, hogy tudok rajzolni, de ekkor még nem igazán vettek komolyan.

2020-ban megkaptam életem első külföldi felkérését, így lehetőségem nyílt nemzetközileg elismert művészekkel együtt dolgozni, akiktől rengeteget tanulhattam.

2023. májusában sikerült megnyitnom az Art Selection Tattoo Studios-t a szülőfalumban Bucsán.


A csapatunk másik két tagja Ruzsányi Andrea, aki főként fine line és dotwork tetoválásokat készít, valamint Tóth Sándor, aki a fekete és szürkeárnyalatos tetoválásokra specializálódott.

Folyamatos fejlődésünk kulcsa a kemény munka, precizitás. Célunk a vendégeink igényeinek teljes körű kiszolgálása legyen szó bármely stílusirányzatról, valamint a folyamatos fejlődés.

Munkáim


További termékek


S&M Washlotion kéz- és testlemosó szer

Bőrkímélő tenzidek kombinációján alapuló, ápoló komponenseket is tartalmazó szappanmentes, lúgmentes, pH semleges kéz- és testlemosó szer.

Esemtan Skin Lotion

Tápláló és hidratáló testápoló, jojoba olajjal és méhviasszal. Gyorsan felszívódó és könnyen eloszlatható. Szinezékmentes, kellemes illatú.

mikrozid® AF liquid

Aldehidmentes, alkohol alapú készítmény, felületek és orvostechnikai eszközök gyors fertőtlenítésére.