Lovas Gábor

Gyömrő

Bemutatkozás


Sziasztok! Lovas Gábor vagyok a The Mind Gallery Tattoo - Gyömrő alapítója, tetováló.
2007-ben fogtam először tetováló-gépet, akkor még csak ismerkedtem a szakmával. 2011-ben sikerült egy budapesti stúdióban tovább fejleszteni magam, de az igazi áttörés 2015 ben jött el amikor a soproni Skin City Tattoo csapatához csatlakoztam. A jó társaság és a szakmai támogatás hihetetlen húzóerő volt számomra.
2017-ben nyitottam meg az első sajat stúdiómat Budapesten, amit azóta a feleségemmel üzemeltetünk!
2 év után jobbnak láttuk ha a nagy város forgatagát ott hagyva egy csendesebb helyre költözünk, Gyömrő-re , ahol jelenleg élünk és üzemel a The Mind Gallery Tattoo - Gyömrő.
Az évek alatt sokat jártam külföldi stúdiókba, Londonba, Ausztriába, és jelenleg Franciaországba, ahol havi rendszerességgel tetoválok!
Ha tetszenek a munkáim keressetek bátran!


Vélemény a termékről


Akár 1-2 nappal felgyorsitja a gyógyulási folyamatot! Gyorsan felszívódik és nem marad olyan zsíros mint a Bepanthen. Ajánlom kollégáknak, vendégeknek egyaránt!

Munkáim


Termékek


S&M Washlotion kéz- és testlemosó szer

Bőrkímélő tenzidek kombinációján alapuló, ápoló komponenseket is tartalmazó szappanmentes, lúgmentes, pH semleges kéz- és testlemosó szer.

Octenicare bőrregeneráló krém

Regeneráló krém mely ápolja az irritált és kirepedezett bőrt!

Esemtan Skin Lotion

Tápláló és hidratáló testápoló, jojoba olajjal és méhviasszal. Gyorsan felszívódó és könnyen eloszlatható. Szinezékmentes, kellemes illatú.