Joci

Budapest

Bemutatkozás


Már 14 évesen tudtam, hogy tetoválással szeretnék foglalkozni. A tetoválás iránti igazi rajongásom és elköteleződésem első saját tetoválásommal kezdődött. 2003-ban vásároltam meg az első tetoválógépem a berlini Tattoo Convention-ön, és innentől már nem volt kérdés, hogy mi az igazi utam. Egerben kezdtem a pályafutásom, első saját stúdióm itt nyitottam meg. Innen az út Budapestre vezetett, a Loco-motive Tattoo-ba. Itt egy évet töltöttem. Szerencsés vagyok, mert sok külföldi felkérést, lehetőséget kaptam, így világszerte elismert tetoválóművészekkel dolgozhattam együtt, és bejártam Európa legszebb helyeit. A tetoválás folyamatos fejlődés, minden találkozás tanított valamire, amit hasznosítani tudok a munkám során. Számos külföldi és magyarországi tetováló rendezvényen vettem részt mind kiállítóként, mind látogatóként. Az általam készített tetoválásokkal több díjat sikerült nyernem. 2018-ban újabb álmunk vált valóra, amikor megnyitottuk a True Solution Tattoo stúdiót Budapesten. Várunk szeretettel, akár az első tetoválásod tervezed, akár a sokadikat :)

Munkáim


Termékek


S&M Washlotion kéz- és testlemosó szer

Bőrkímélő tenzidek kombinációján alapuló, ápoló komponenseket is tartalmazó szappanmentes, lúgmentes, pH semleges kéz- és testlemosó szer.

Octenicare bőrregeneráló krém

Regeneráló krém mely ápolja az irritált és kirepedezett bőrt!

Esemtan Skin Lotion

Tápláló és hidratáló testápoló, jojoba olajjal és méhviasszal. Gyorsan felszívódó és könnyen eloszlatható. Szinezékmentes, kellemes illatú.