Deli József

Békéscsaba

Bemutatkozás


Sziasztok! Deli József vagyok, a JoAn Tattoo egyik alapítója, tulajdonosa. Végigkísérte az egész életemet az alkotás, szerettem másoknak örömet okozni. Soha sem voltam tömegcikk, szokványos figura. Szeretem a rockzenét, a koncerteket, a sört 😜 Életformám a motorozás, a R&R... és ha mindezt összeadjuk, és elosztjuk a realitással, akkor nem más jön ki végeredményként, mint a tetoválás. Viccet félretéve... Gyermekkori szerelem a piercing és a tetoválás. Egyszer csak bevésődött: ebből szeretnék megélni... Ha bejöttök az üzletünkbe, egy álom kivetülését láthatjátok. Szerencsés embernek tartom magam, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, és mindezt a párommal együtt. Büszke vagyok arra, hogy a színvonalas, tágas üzletünkbe kíváló szaktudású kollágákból egy szuper csapatot sikerült összegyúrnunk. A jó hangulat, a családias légkör mindig garantált. Minden munkánkba szívünk, lelkünk beleadjuk. 7 év, rengeteg tűszúrás van mögöttünk, és ha ti úgy akarjátok, akkor még sokáig állunk rendelkezésetekre. Magamról még annyit, hogy imádom a családom, a munkám, a nagy köbcentit, a sebességet. Munkáim kontrasztosak, kontúrosak, nagyon színesek vagy épp millió pöttyből komponáltak... Képeimen keressétek türkiz logómat.

Munkáim


Termékek


S&M Washlotion kéz- és testlemosó szer

Bőrkímélő tenzidek kombinációján alapuló, ápoló komponenseket is tartalmazó szappanmentes, lúgmentes, pH semleges kéz- és testlemosó szer.

Octenicare bőrregeneráló krém

Regeneráló krém mely ápolja az irritált és kirepedezett bőrt!

Esemtan Skin Lotion

Tápláló és hidratáló testápoló, jojoba olajjal és méhviasszal. Gyorsan felszívódó és könnyen eloszlatható. Szinezékmentes, kellemes illatú.