Angi

Békéscsaba

Bemutatkozás


Sziasztok! Pataki Angi vagyok, a JoAn tattoo egyik tulajdonosa, és egyben tetoválója. 2012-ben fogtam életem először tetkógépet, nagy rábeszélések árán. Mindig is szerettem a rajzolást, és az ezzel kapcsolatos, kézügyességet igénylő elfoglaltságokat, de magamtól nem lett volna merszem kipróbálni a tetoválást. Még ebben az évben felvettek az egyik szegedi tetkószalonba, ahol sok segítséget kaptam, de az élet úgy hozta, hogy végül Békéscsabán kötöttünk ki 2013-ban. 🙂 Életünk egyik legjobb döntése volt! 🙂 Az első pár évet kettesben nyomtuk a párommal, Jocóval, de eljött az idő, hogy a magánéletünket is építsük, így tetkósállást hírdettünk. Nagyon örülök, hogy ilyen remek kollégáim, barátaim lehetnek, mint Zoli, Tomi és Albi. Sokat tanulunk egymástól, és már el sem tudnám képzelni a mindennapokat nélkülük. Leginkább a színes realista mintákat kedvelem, de szívesen elkészítek más stílusú tetkókat is. Nem gondolom magam művésznek, de nagyon szeretem amit csinálok, és bízom benne, hogy ez a munkáimon is látható. Szeretnék nagyon jó tetkós lenni, és ezért próbálok a lehetőségeimhez mérten mindent megtenni. Minden szabadidőmet a kisfiammal és családommal töltök. 😊

Munkáim


Termékek


S&M Washlotion kéz- és testlemosó szer

Bőrkímélő tenzidek kombinációján alapuló, ápoló komponenseket is tartalmazó szappanmentes, lúgmentes, pH semleges kéz- és testlemosó szer.

Octenicare bőrregeneráló krém

Regeneráló krém mely ápolja az irritált és kirepedezett bőrt!

Esemtan Skin Lotion

Tápláló és hidratáló testápoló, jojoba olajjal és méhviasszal. Gyorsan felszívódó és könnyen eloszlatható. Szinezékmentes, kellemes illatú.